Ηλεκτρονικό Κατάστημα

Ηλεκτρονικό Κατάστημα

Εάν ο στόχος είναι η κατασκευή ιστοσελίδων με σκοπό το ηλεκτρονικό εμπόριο τότε όλη η εμπειρία του χρήστη πρέπει να γίνεται με εύκολα και κατανοητά βήματα. Στην κατασκευή ιστοσελίδων πρέπει να σκεφτόμαστε σαν χρήστης – πελάτης, και να φροντιζουμε όλη την διαδικασα.

  • Εύκολη Αναζήτηση
  • Εύκολο και γρήγορο check out
  • Απαντήσεις ερωτήσεων πελάτη
eshop_webterior

Αναζήτηση Προιόντος

Από την στιγμή που θα αναζητήσει κάποιο προϊόν, την προσθήκη του προϊόντος στο καλάθι αγορών, τον υπολογισμό των εξόδων αποστολής, την πληρωμή με πολλαπλούς τρόπους, το check out.

Ευχρηστία

Ευχρηστία σημαίνει υψηλές πωλήσεις για εσάς.Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οποιαδήποτε δυσλειτουργία ή κακή αρχιτεκτονική στην κατασκευή ιστοσελίδων αποθαρρύνει τον επισκέπτη να συνεχίσει την πλοήγηση του και ίσως να μην ξαναεπιστρέψει στην ιστοσελίδα ή το ηλεκτρονικό κατάστημα με αποτέλεσμα την πτώση της επισκεψιμότας και άρα των έμμεσων ή άμεσων πωλήσεων.

Έυκολη Διαχείριση

Έυκολη διαχείριση στην προσθήκη – αφαίρεση προϊόντων, διαχείριση παραγγελιών, πελατών, εταιρικών νέων. Προσαρμογή του σχεδιαστικού στην εταιρική και προϊοντική ταυτότητα της επιχείρισης. Εντυπωσιακός σχεδιασμός χωρίς να θυσιάζεται η εύκολη πλοήγηση και η χρηστικότητα. Λειτουργικότητα και ευκολία στον χρήστη σε όλα τα στάδια της On-line αγοράς μέχρι το τελικό check out. Έυκολη διαχείριση στην προσθήκη – αφαίρεση προϊόντων, διαχείριση παραγγελιών, πελατών, εταιρικών νέων.

Φιλικό στις Μηχανές Αναζήτησης

Κατασκευή eshop με γνώμονα τις μηχανές αναζήτησης και τους κανόνες του Search Engine Optimization (S.E.O.). Η υψηλή κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης ξεκινάει από την ίδια την κατασκεύη του ηλεκτρονικού καταστήματος Κατασκευή e-shop και χαρακτηριστικά: Κατηγοριοποίηση προϊόντων σε απεριόριστα επίπεδα κατηγοριών και υποκατηγοριών   Αναλυτική παρουσίαση κάθε προϊόντος ή υπηρεσίας με  φωτογραφίες,κατηγορία, υποκατηγορία, κωδικό,εταιρία, περιγραφή και τιμή. Οποιαδήποτε άλλη προδιαγραφή μπορεί να συμπεριληφθεί στην περιγραφή.    σας.

Μερικά Χαρακτηριστικά

Σύστημα Back Office του ηλεκτρονικού καταστήματος για την διαχείριση των παραγγελιών και των μελών – πελατών.   Κατασκεύη e-shop με φίλτρα πλοήγησης με βάσει εταιρία και τιμή.   Διαδικασία εγγραφής μέλους – πελάτη (Sign In).   Αναζήτηση (full text) και σύνθετη αναζήτηση.   Καλάθι αγορών (Shopping Basket).   «Σαλόνι» παρουσίασης επιλεγμένων προϊόντων στην κεντρική σελίδα και στην αρχική σελίδα κάθε κατηγορίας προϊόντων.   Αυτόματη ενημέρωση του διαχειριστή και με email για κάθε παραγγελία.   Λειτουργία σχετικών προϊόντων (related products).   Δυναμική ενότητα ανανέωσης προσφορών, νέων προϊόντων.   Δυνατότητα του πελάτη να βλέπει την καρτέλα του και το ιστορικό των παραγγελιών του.   Yπηρεσία αποστολής κωδικού στο email του πελάτη σε περίπτωση απώλειας του κωδικού.   Εταιρική παρουσίαση με πλήρη ανάλυση του ιστορικού της εταιρίας, δραστηριοτήτων, οικονομικών μεγεθών.   Δυνατότητα πληρωμής με κατάθεση στην τράπεζα, αντικαταβολή ή PayPal.