Στο link που ακολουθεί μπορείτε να δείτε την νέα μας δημιουργία.Πρόκειται για την σελίδα του travellingtheworld.gr στο facebook.

Προβληθείτε μέσω της webterior.gr sto Facebook. Μόνο στο Facebook υπάρχουν πάνω από 2 εκατομμύρια Έλληνες οι οποίοι είναι ενεργοί χρήστες. Φανταστείτε λοιπόν πόσο βοηθάει απλά και μόνο η παρουσία σας σε ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης (social networks).

Θα έχετε σίγουρα προσέξει το κουμπί ”Like” του Facebook ή ακόμα και την δυνατότητα άμεσης προσθήκης σχολίων σε κάποιες ιστοσελίδες. Σήμερα η παρουσία μιας εταιρίας σε ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης κρίνεται απαραίτητη.
Αναλαμβάνουμε να δημιουργήσουμε την σελίδα της εταιρείας  σας στο Facebook  σωστά και υπεύθυνα καθώς και να την ενημερώνουμε ανά τακτά χρονικά διαστήματα ή όποτε αυτό είναι απαραίτητο

 

Εμπλουτίζουμε το προφίλ της εταιρείας σας στο facebook με σελίδες για την παρουσιάση των προϊόντων,  υπηρεσιών ή ακόμα και φόρμες επικοινωνίας. Δημιουργούμε δηλαδή για εσάς custom σελίδες στο facebookπου ανταποκρίνονται στις ανάγκες της εταιρίας σας.