Χρήσιμα Νέα απο το Internet

Κατέβασε το ηλεκτρονικό βιβλίο της webterior.gr με θέμα το Facebook και πώς θα το χρησιμοποιήσεις σάν εργαλείο για την επιχείρηση σου.Δές άν το facebook είναι το κατάλληλο εργαλείο για την επιχείρηση σου και δές τί πρέπει και τί δέν πρέπει να κάνεις ! Ελπίζουμε να σoυ φανεί χρήσιμο για επιτυχημένη στρατηγική για την επιχείρηση σου στο facebook.

 

14_page_webterior_ebook

cover_webterior_ebookκατεβασετο

 

 

     Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας …..

                                        Η ομάδα της webterior.gr

kid_smartphone_webterior_blog

Το κινητό τηλέφωνο, στις μέρες μας, αποτελεί…

ένα από τα κυριότερα μέσα επικοινωνίας.Μας διευκολύνει στην καλύτερη οργάνωση της επαγγελματικής ζωής, στις κοινωνικές επαφές καθώς και σε μια κατάσταση εκτάκτου ανάγκης.
Ειδικά για τους γονείς όμως προσφέρει δυνατότητα επικοινωνίας με το παιδί τους ανά πάσα στιγμή κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Τους δίνει τη σιγουριά και την αίσθηση της καλύτερης επίβλεψης. Έτσι, οι γονείς αποφασίζουν να δώσουν στα παιδιά τους κινητό τηλέφωνο ώστε να νιώθουν και οι ίδιοι ασφάλεια. Ο κ. Στέλιος Μαντούδης, Αναπτυξιακός

Εργοθεραπευτής, παρέχει απλές και χρήσιμες συμβουλές σχετικά με τη χρήση του κινητού καθώς και τα ερωτήματα των γονέων και τις ανησυχίες τους.

Χρειάζονται τα παιδιά κινητό τηλέφωνο;

Έρχεται η στιγμή που το παιδί σας θα ζητήσει να του αγοράσετε κινητό τηλέφωνο. Ένα από τα επιχειρήματα που χρησιμοποιούν είναι ότι όλοι του οι φίλοι έχουν, γιατί όχι και εκείνο; Οι γονείς στην ανάγκη τους να επικοινωνούν όσες φορές χρειαστεί μέσα στην ημέρα με το παιδί τους, ανταποκρίνονται στο αίτημα του. Παρόλα αυτά οι γονείς πρέπει να κάνουν μια συζήτηση με το παιδί τους προκειμένου να τους εξηγήσει για ποιο λόγο πιστεύει ότι χρειάζεται κινητό και έπειτα να αποφασίσουν τι θα κάνουν.

Ποιοι είναι οι λόγοι ανησυχίας;

Οι περισσότερες ανησυχίες των γονέων σχετικά με τη χρήση κινητού από τα παιδιά τους είναι οι επιπτώσεις της εκπομπής ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας στην υγεία και την ανάπτυξη τους, τον εθισμό στην τεχνολογία καθώς και στους κινδύνους ανεξέλεγκτης πρόσβασης στο διαδίκτυο. Όσο αφορά την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία, η χρήση μιας συσκευής που πληροί τις διεθνείς προδιαγραφές και η εφαρμογή των απλών οδηγιών που προτείνονται από αρμόδιους φορείς, όπως ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, μειώνουν την ανησυχία αναφορικά με τις επιπτώσεις. Τέλος, σχετικά με την πρόσβαση στο διαδίκτυο από το κινητό τηλέφωνο, οι γονείς μπορούν να εγκαταστήσουν ειδικά προγράμματα ελέγχου και φίλτρων προστασίας ώστε να έχουν και οι ίδιοι πρόσβαση στις σελίδες που επισκέπτονται.

Εάν οι γονείς αποφασίσουν να αγοράσουν κινητό τηλέφωνο στο παιδί τους, χρειάζεται να ενημερωθούν πρώτα οι ίδιοι για τη σωστή χρήση του και στη συνέχεια να ενημερώσουν και το παιδί τους.

Σήμερα στον κόσμο υπάρχουν δισεκατομμύρια συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας. Μέσα σε περίπου 2 δεκαετίες τα κινητά κατάφεραν να φτάσουν σε επίπεδα διείσδυσης που σε πολλές χώρες ξεπερνούν αυτά που έχει πετύχει η σταθερή τηλεφωνία σε πάνω από εκατό χρόνια λειτουργίας. Το κινητό τηλέφωνο αναδεικνύεται σε παιδιά και νέους ως η πιο δημοφιλής από τις νέες τεχνολογίες.
Τα κινητά έχουν πάψει πλέον να είναι απλά τηλέφωνα. Τώρα πια ό,τι μπορεί να κάνει κανείς μέσω ενός υπολογιστή συνδεδεμένου με το Διαδίκτυο μπορεί να κάνει και μέσω ενός κινητού με δυνατότητα σύνδεσης στο Διαδίκτυο. Τα τελευταία μοντέλα και ειδικά τα τηλέφωνα 3ης γενιάς, προσφέρουν πρόσβαση σε πληθώρα ηλεκτρονικών και ψυχαγωγικών υπηρεσιών, ανάμεσα στις οποίες λήψη φωτογραφιών και βίντεο, ραδιόφωνο και μουσική, παιχνίδια, πλοήγηση στο Διαδίκτυο και εφαρμογές όπως SMS, MMS, μηνύματα video, chat, υπηρεσίες γνωριμιών και άλλες πηρεσίες ενηλίκων. Υπάρχει ακόμα και η δυνατότητα πληρωμών μέσω κινητού.
Ήδη το 2007, 9 στα 10 Ελληνόπουλα ηλικίας 12 έως 15 ετών είχαν στην κατοχή τους κινητό τηλέφωνο και μάλιστα το 91,7% αυτών έκανε καθημερινή χρήση. Τι είναι όμως αυτό που κάνει το κινητό τόσο αγαπητό από τις νεαρές ηλικίες; Σύμφωνα με τον οργανισμό Childnet International οι παρακάτω παράγοντες – κλειδιά καθιστούν τα κινητά τηλέφωνα ιδιαιτέρως ελκυστικά στα παιδιά, πολύ περισσότερο από όσο το «παραδοσιακό» και «παλαιομοδίτικο» Ίντερνετ μέσω Η/Υ:
H προσωπική και ιδιωτική φύση του κινητού τηλεφώνου, που καθιστά τον γονικό έλεγχο σχεδόν αδύνατο.

Το γεγονός ότι η συσκευή είναι πάντα ενεργοποιημένη προσφέροντας συνεχή και άμεση επικοινωνία με τους φίλους καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Η σημασία του κινητού στην εικόνα, το κύρος και τη μόδα. Το κινητό έχει φτάσει στο σημείο να αποτελεί κοινωνικό «status» για πολλά παιδιά, σε σημείο που να μην μπορούν χωρίς αυτό ούτε στιγμή.

Ο παράγοντας διασκέδαση που παρέχεται μέσω της πλειάδας χαρακτηριστικών που μετατρέπουν μια συσκευή επικοινωνίας σε πανίσχυρο εργαλείο ψυχαγωγίας.

Η τιμή, που σημαίνει ότι τα ίδια τα τηλέφωνα και η πρόσβαση στις υπηρεσίες που παρέχονται μέσω αυτών είναι στο βεληνεκές πολλών νεαρών καταναλωτών.
Μέσω των κινητών τηλεφώνων ενδέχεται να συναντήσει κανείς και περιεχόμενο το οποίο, αν και νόμιμο, είναι ακατάλληλο για ανήλικα παιδιά. Τέτοιο υλικό είναι η πορνογραφία ενηλίκων, που υπάρχει σε αφθονία στο Διαδίκτυο, στο οποίο μπορεί πια κανείς να αποκτήσει πρόσβαση και μέσω του κινητού του τηλεφώνου. Επίσης, υπάρχουν υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας που απευθύνονται αποκλειστικά και μόνο σε ενήλικες.

Μια μεγάλη μάστιγα ακόμα και στο Διαδίκτυο είναι η παιδική πορνογραφία. Η πιο επικίνδυνη μορφή περιεχομένου είναι αυτή της εκμετάλλευσης παιδιών μέσω της απεικόνισης πράξεων κακοποίησής τους. Η απεικόνιση παιδικής κακοποίησης είναι παράνομη στην Ελλάδα. Ωστόσο οι επιτήδειοι έχουν εκμεταλλευτεί τους διαύλους διανομής και συλλογής που ανοίγονται μέσω των διαδραστικών τεχνολογιών. Η τεχνολογία των κινητών τηλεφώνων, ειδικότερα με την ενσωμάτωση ψηφιακής κάμερας στις συσκευές αποτελεί ένα ακόμη μέσο πιθανής διακίνησης τέτοιου είδους παράνομου περιεχομένου και το οποίο αποτελεί ένα δύσκολο πεδίο δράσης για τις διωκτικές αρχές.

Εκτός της πορνογραφίας υπάρχει και άλλου είδους περιεχόμενο στο οποίο ένα παιδί μπορεί να αποκτήσει πρόσβαση και το οποίο κρίνεται επιβλαβές για τους ανήλικους. Τέτοιο υλικό έχει να κάνει π.χ. με ρατσισμό και ξενοφοβία, με ναρκωτικά, με τζόγο, ή με ανορεξία και διατροφικές διαταραχές.

Αν συναντήσετε παράνομο περιεχόμενο στο Διαδίκτυο μέσα από το κινητό σας, φερθείτε υπεύθυνα. Στην Ελλάδα για το σκοπό αυτό λειτουργεί η ανοιχτή γραμμή καταγγελιών Safeline στην οποία μπορείτε να απευθύνεστε για τέτοιου είδους περιεχόμενο.

Ρωτήστε τον τηλεπικοινωνιακό σας πάροχο για τις υπηρεσίες γονεϊκού ελέγχου που προσφέρει, έτσι ώστε να περιορίσετε τη δυνατότητα πρόσβασης του παιδιού σε ακατάλληλο υλικό στο Διαδίκτυο ή σε προηγμένες υπηρεσίες για ενηλίκους.

Καταχωρίστε τα στοιχεία της ηλικίας του παιδιού σε περίπτωση που έχει καρτοκινητό, ώστε να μην του επιτρέπεται η πρόσβαση σε υπηρεσίες ενηλίκων (υπηρεσίες γνωριμιών κ.λπ.)

Ακόμη κι αν η εταιρεία της κινητής τηλεφωνίας παρέχει φιλτράρισμα του περιεχομένου, να θυμάστε πάντα, ότι η αποτελεσματικότερη προστασία από ανεπιθύμητες καταστάσεις και κινδύνους είναι το μυαλό μας, η κριτική μας ικανότητα και η καλή επικοινωνία με τα παιδιά μας.
Τα κινητά σήμερα αποτελούν παντοδύναμα εργαλεία επικοινωνίας. Με την εισαγωγή του Διαδικτύου στην κινητή τηλεφωνία οι χρήστες έρχονται πια αντιμέτωποι με τους αντίστοιχους κινδύνους που ελλοχεύουν και στο Διαδίκτυο μέσω Η/Υ. Στα κινητά τηλέφωνα όμως το ζήτημα των επικίνδυνων επαφών αποκτά άλλη διάσταση, καθώς η προσωπική φύση του κινητού τηλεφώνου καθιστά ευκολότερη την απ’ ευθείας επαφή ενός επιτήδειου με κάποιον ανήλικο και αντίστοιχα δυσκολότερο τον έλεγχο από τους γονείς. Οι υπηρεσίες chat και κυρίως οι υπηρεσίες γνωριμιών παρέχουν ευκαιρίες για ακατάλληλες, ακόμα και επικίνδυνες επαφές για τα παιδιά.

Παράλληλα, στα νέα γενιάς κινητά τηλέφωνα παρέχονται υπηρεσίες εντοπισμού, που μπορούν να φανούν εξαιρετικά χρήσιμες σε αυτούς που τις χρειάζονται (γονείς, περιπτώσεις ανάγκης κ.λπ.), μπορούν όμως να γίνουν επικίνδυνες συντελώντας στον εντοπισμό ενός παιδιού από επιτήδειους, όταν είναι γνωστό το νούμερο του τηλεφώνου του.

Μάθετε στα παιδιά σας να επαγρυπνούν για κινδύνους, ειδικότερα αναφορικά με τις ηλεκτρονικές επαφές τους.

Ζητήστε από το παιδί να σας δείξει τα chat rooms στα οποία μπαίνει και ελέγξτε κατά πόσο είναι κατάλληλα για την ηλικία του.

Μάθετε στα παιδιά να μη δίνουν τον αριθμό του κινητού τους τηλεφώνου ή προσωπικά τους στοιχεία σε ανθρώπους που δεν γνωρίζουν και δεν εμπιστεύονται και σε καμία περίπτωση να μην συμφωνούν να συναντήσουν χωρίς τη δική σας συνοδεία κάποιον «ηλεκτρονικό φίλο». Σε περίπτωση δε που συμφωνήσετε μια τέτοια συνάντηση θα λάβει χώρα μόνο σε δημόσιο χώρο (όπως π.χ. σε ένα μεγάλο εμπορικό κέντρο).

Τονίστε στο παιδί ότι σε ένα chat room δεν είναι υποχρεωμένο να απαντήσει σε ερωτήσεις που το φέρνουν σε δύσκολη θέση. Ενθαρρύνετέ το να κλείνει την εφαρμογή chat οποιαδήποτε στιγμή νιώσει άσχημα.

Μιλήστε στο παιδί για τους ηλεκτρονικούς φίλους. Δώστε του να καταλάβει ότι δεν μπορούμε να γνωρίζουμε την πραγματική ταυτότητα ενός ανθρώπου τον οποίο γνωρίζουμε μόνο μέσω κινητού ή μέσω Διαδικτύου. Είναι σημαντικό να αντιληφθεί ότι οι εικονικοί φίλοι μπορεί να λένε ψέματα για την ηλικία, το φύλο και τις δραστηριότητές τους.
Η λήψη και η ανταλλαγή φωτογραφιών (και βίντεο) μέσω κινητού τηλεφώνου είναι μια ιδιαίτερα δημοφιλής ασχολία παιδιών και νέων. Επιπλέον, οι δυνατότητες σύνδεσης του κινητού τηλεφώνου με τον ηλεκτρονικό υπολογιστή επιτρέπει την ανταλλαγή μέσω Διαδικτύου αλλά και την ανάρτηση αυτών των φωτογραφιών ή των βίντεο σε ιστοχώρους. Είναι σημαντικό, λοιπόν, η χρήση της κάμερας του κινητού άλλα και γενικότερα των αρχείων πολυμέσων να γίνεται με σύνεση και σεβασμό προς τους άλλους.

Μάθετε στο παιδί σας ότι ποτέ δεν πρέπει να παίρνει φωτογραφίες από φίλους και αγνώστους χωρίς να ζητήσει πρώτα την άδειά τους.

Υπενθυμίστε στο παιδί σας ότι δεν πρέπει ποτέ να στέλνει φωτογραφίες του σε αγνώστους μέσω του κινητού του ή να τις ανεβάζει στο Διαδίκτυο. Σε καμία περίπτωση δε, δεν πρέπει να στέλνει φωτογραφίες άλλων ανθρώπων, εάν αυτοί δεν το γνωρίζουν και δεν έχουν συναινέσει για αυτό.

Το παιδί θα πρέπει να κατανοήσει ότι δεν έχει υπό τον έλεγχό του τις φωτογραφίες που διακίνησε μέσω κινητού τηλεφώνου. Τις φωτογραφίες δε που δημοσιεύονται στο Διαδίκτυο μπορεί να τις δει οποιοσδήποτε στον κόσμο. Μιλήστε του για τις πιθανές συνέπειες (εντοπισμός στο φυσικό κόσμο, παραποίηση και ανάρτηση σε τρίτους ιστοχώρους).

Εάν ο τρόπος που κάποιο τρίτο άτομο χρησιμοποιεί το κινητό του και την ενσωματωμένη κάμερα κάνει το παιδί σας να νιώθει άβολα, μάθετέ το να σας εμπιστεύεται και να σας αναφέρει αμέσως τέτοιου είδους περιστατικά.

Από τη στιγμή που οι φωτογραφίες δημοσιεύονται στο Διαδίκτυο, όπως για παράδειγμα στο προφίλ σε μια ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, παύουν να είναι προσωπικές και γίνονται δημοσίως προσβάσιμες, παντού στον κόσμο. Οι φωτογραφίες αυτές μπορεί να μείνουν αποθηκευμένες εκεί για πάντα, ακόμα και να αλλαχθεί το περιεχόμενό τους.

Μάθετε στο παιδί σας να μην αποστέλλει και να μη δημοσιεύει φωτογραφίες που απεικονίζουν προσωπικές στιγμές και που θα το έφερναν τώρα ή στο μέλλον σε δύσκολη θέση.

Εάν το παιδί σας ή ακόμα και εσείς λάβετε κάποια φωτογραφία στο κινητό σας που σας κάνει να νιώθετε άβολα ή σας σοκάρει, επικοινωνήστε αμέσως με τον πάροχο κινητής τηλεφωνίας.

Woman-Shopping-Online-webterior.gr

Το να δημιουργήσεις ένα ηλεκτρονικό κατάστημα και να πουλάς τα προϊόντα σου είναι πιό απλό απο όσο νομίζεις.Το άρθρο που ακολουθεί θα σου δώσει της πληροφορίες που χρειάζεσαι να γνωρίζεις και άν σε ενδιαφέρει μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας για να μάθεις και άλλα !

Φροντίστε το κατάστημα σας να είναι εξειδικευμένο σε κάτι και να είστε γνώστης των προϊόντων σας για να απαντάτε στις ερωτήσεις των πελατών σας.Δώστε στους πελάτες σας την δυνατότητα να επικοινωνήσει μαζί σας εύκολα και απαντήστε σε όλα τα ερωτήματα γρήγορα.Δημιουργήστε διαγωνισμούς και κρατήστε το ενδιαφέρον των πελατών σας με τακτά newsletter.
Αξιοποιήστε τα social networks όσο περισσότερο μπορείτε και προσφέρετε λύσεις και στους πιό απαιτητικούς πελάτες !

10 στοιχεία ενός επιτυχημένου ηλεκτρονικού καταστήματος !

1.Ευκολία στην περιήγηση
2.Γρήγορη φόρτωση σελίδας
3.Ξεκάθαρες πληροφορίες για κόστος αποστολής,εγγύηση κτλ.
4.Απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις
5.Στοιχεία επικοινωνίας
6.Επιβεβαίωση παραγγελίας με email
7.Ανταγωνιστικές τιμές
8.Προσφορές
9.Πελάτες σε κατηγορίες.(Λιανικής,Χονδρικής)
10.Διασφάλιση στοιχείων και συναλλαγών

προσωπικό email webterior.gr

 

 

Οι συνηθισμένες διευθύνσεις email που έχουμε είναι συνήθως απρόσοπες και συνήθως διαλέγουμε ότι είναι ελεύθερο π.χ lampros12345@hotmail.com.

[su_label type=”important”]To email σου έγινε επιτέλους όπως το ήθελες ![/su_label]

Εάν θέλεις να ξεχωρίσεις και να έχεις την δικιά σου προσωπική διεύθυνση email π.χ nikos@labrou.gr τότε η WebTerior μπορεί να το κάνει πραγματικότητα.

Τί περιλαμβάνει το πακέτο του προσωπικού email ?

1) Εώς 10 προσωπικές διευθύνσεις email.

2) Χρησιμοποιήστε το και στο κινητό σας.Συμβατό και με iphone και Android συσκευές.

3) Webmail για να βλέπετε τα email σας σε όποιον υπολογιστή διαθέτει σύνδεση στο internet.

Επικοινωνήστε σήμερα με την WebTerior και κάντε το email σας πιό επαγγελματικό !

 

webteriorlogobrand

 

 

Ναυαρίνου 5

50100,Κοζάνη

2461034065

Σήμερα όπου η πρόσβαση στο internet γίνεται απο πολλές συσκευές όπως κινητά τηλέφωνα tablets και υπολογιστές και μάλιστα εύκολα απο οποιονδήποτε ο γονικός έλεγχος δηλαδή ο έλεγχος απο το γονιό στο τί μπορεί το παιδί του να δεί στο internet μέχρι και ποιά στοιχεία προσωπικά και μή θα μοιραστεί και με ποιούς είναι πιό επιτακτική ανάγκη απο όσο νομίζεται ιδίως άν είστε γονείς ή σκοπεύετε να γίνεται.

kasperskyparental_webterior.gr

Σκοπός του άρθρου αυτού δέν είναι να τρομάξετε αλλά να μάθετε τους κινδύνους που πιθανώς θα αντιμετωπίσει το παιδί σας και να του χαρίσετε μία ασφαλή περιήγηση στο internet.

Δέν είναι μυστικό ότι τα παιδιά αγαπούν το διαδίκτυο και να ανακαλύπτουν κάθε μέρα τις δυνατότητες του και να αντλούν πληροφορίες απο αυτό.Όμως κάθε νόμισμα έχει δύο πλευρές έτσι και εδώ σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα απο την Kaspersky (την γνωστή εταιρεία κατασκευής λογισμικού προστασίας απο ιούς και απειλές του διαδικτύου.) τουλάχιστον 1 στους πέντε γονείς στην Ευρώπη έχει χάσει χρήματα ή προσωπικά δεδομένα ύστερα απο ανεξέλεγκτη χρήση του διαδικτύου απο τα παιδιά.

Τί ακριβώς όμως κάνουν τα παιδιά στο internet ή μάλλον τί θα έπρεπε να κάνουν και πώς μπορεί ο κάθε γονιός να είναι σίγουρος για την ασφάλεια των παιδιών του ?

Δυστυχώς όταν σερφάρουμε δέν υπάρχουν σύνορα και απαγορευμένες περιοχές οπότε ένα παιδί μπορεί να επισκευθεί οποιοδήποτε site και οποιοδήποτε περιεχόμενο.

Οπότε βγαίνει εύκολα το συμπέρασμα πως ενώ το internet είναι μία πηγή γνώσης και διασκέδασης αλλά απο την άλλη πλευρά μπορεί να γίνει πηγή απειλών για το παιδί μας.

Το 22% επίσης των γονιών έδειξε ότι πιστέυουν πώς το παιδί τους έχει αντιμετωπίσει τουλάχιστον ένα κίνδυνο τους 12 τελευταίους μήνες ενώ το 8 % απάντησε πως τα παιδιά τους έχουν έρθει αντιμέτωπα με ακατάλληλο περιεχόμενο.Ακόμα πιό ανησυχητικό είναι ότι το 4% απο τους γονείς που πήραν μέρος στην έρευνα απάντησε πώς τα παιδιά τους έχουν συνομιλήσει με αγνώστους και κάποιες φορές έχουν ανταλλάξει και προσωπικά στοιχεία όπως διεύθυνση κατοικίας τηλέφωνο και κάποιες φορές αριθμούς πιστωτικών καρτών.

Με τον γονικό έλεγχο ο οποίος υπάρχει σε σουίτες προστασίας και με την κατάλληλη ρύθμιση μπορούμε να ελέγξουμε ποιές ιστοσελίδες και με τί περιεχόμενο μπορούν να δούν τα παιδιά μας ποιές ώρες και ημέρες θα υπάρχει πρόσβαση στο internet μέχρι και σε ποιά αρχεία του υπολογιστή μας θα έχουν πρόσβαση τα παιδιά.

Επίσης είναι δυνατός ο έλεγχος διαμοιρασμού αρχείων και στοιχείων μέσω των κοινωνικών δικτύων.

Στην WebTerior μπορούμε να σας βοηθήσουμε να εγκαταστήσουμε και να παραμετροποιήσουμε βάσει των αναγκών σας λογισμικό προστασίας με γονικό έλεγχο για να είστε σίγουροι πως τα παιδιά σας δέν θα αντιμετωπίσουν κάποιον κίνδυνο.

WebTerior.gr
Ναυαρίνου 5 στην πόλη της Κοζάνης,Τηλ 2461034065

φορητός-υπολογιστής

Εάν ο παλιός σου φορητός υπολογιστής είναι κάπως αργός και σκέφτεσαι να τον αντικαταστήσεις δές τα παρακάτω βήματα τα οποία θα σε κάνουν να δείς τον παλιό σου υπολογιστή με άλλο μάτι.

Ακολουθώντας τις παρακάτω συμβουλές θα κάνεις τον υπολογιστή σου πίο γρήγορο.
Οι συμβουλές αφορούν σε οποιοδήποτε υπολογιστή ο οποίος διαθέτει λειτουργικό Windows οποιαδήποτε έκδοσης.

1) Πρώτη και σημαντική συμβουλή είναι η κατάργηση οποιοδήποτε προγράμματος δέν χρειάζεσαι.Γιαυτό πήγαινε Control Panel,Programs and features και απεγκατέστησε ότι δέν χρησιμοποιείς ποτέ !

2) Ακολούθησε την διαδρομή windows,Temp και σβήσε όλα τα αρχεία απο αυτόν τον φάκελο και μετά αδειάστε τον κάδο απορριμάτων.

3) Αντικαταστήστε τον σκληρό σας δίσκο με έναν μεγαλύτερο για μεγαλύτερο αποθηκευτικό χώρο.Άν και αυτό δέν θα βελτιώσει την ταχύτητα του υπολογιστή σας θα σας δώσει περισσότερο διαθέσιμο αποθηκευτικό χώρο που τόσο χρειάζεστε.

4) Αναβαθμίστε την μνήμη RAM.Ρωτήστε κάποιον ειδικό για τον σωστό τύπο και αναβαθμίστε την μνήμη.Θα σας δώσει περισσότερη ταχύτητα στις εργασίες σας.

5) Βάλτε στο πρόγραμμα και εκτελέστε disk defragment.Η διαδικασία αυτή τακτοποιεί τα αρχεία στον σκληρό σας δίσκο με αποτέλεσμα την άυξηση της ταχύτητας.Κάντε δεξί κλίκ στον σκληρό σας δίσκο μετά πηγαίνετε στα εργαλεία και επιλέξτε disk defragment.Μπορεί να διαρκέσει αρκετή ώρα αλλά αξίζει τον κόπο.

6) Εκτελείτε συχνά αναβαθμίσεις στο λειτουργικό σας σύστημα.

7) Κλείνοντας ένα μειονέκτημα των φορητών υπολογιστών είναι η μή σωστή ψύξη του επεξεργαστή και των επιμέρους τμημάτων με αποτέλεσμα την γενικότερη επιβράδυνση των λειτουργιών.Με μία ηλεκτρική σκούπα αφαιρέστε την σκόνη η οποία συγκεντρώνεται στον ανεμιστήρα.Επίσης κατά την διάρκεια λειτουργίας του φορητού σας υπολογιστή θα πρέπει να προσέχετε να μήν κλείνετε την θύρα του ανεμιστήρα.

Ακολουθώντας τα βήματα είμαστε σίγουροι ότι θα βελτιώσετε κατά πολύ την ταχύτητα του παλιού σας φορητού υπολογιστή.

Δημιουργία Ιστοσελίδων – Επισκευή Υπολογιστών

Σίγουρα οι περισσότεροι έχετε περάσει ατελείωτες ώρες πάνω απο ένα Game Boy.Χτές η δημοφιλής φορητή παιχνιδομηχανή έγινε 25 χρονών.

Κυκλοφόρησε στην αγορά το 1989 ενώ στα καταστήματα βρισκόταν εώς το 2003.

Κυκλοφόρησαν 718 παιχνίδια με κορυφαίο σε πωλήσεις το TETRIS το οποίο πούλησε 35 εκατομμύρια αντίτυπα.

Ακολουθεί το βίντεο για τα 25 χρόνια της αγαπημένης μας φορητής παιχνιδομηχανής.

[su_youtube url=”http://www.youtube.com/watch?v=tfYR4O33aQk#t=25″]

Γιατί να επιλέξετε την WebTerior ?

Γιατί σας παρέχουμε τεχνική υποστήριξη στον χώρο σας.

Γιατί σας ενημερώνουμε για το κόστος της επισκευής πρίν την επισκευή.

Γιατί σας δίνουμε εγγύηση 30 ημερών.

φυλλάδιο-webterior

Woman Wearing Telephone Headset

Έχεις φτιάξει το site σου έχεις περάσει τα προιόντα σου και έφαγες πολλές ώρες για να βγάλεις τις τέλειες φωτογραφίες.Αυτό που δέν πρέπει να ξεχάσεις είναι να προσθέσεις στο site σου διάφορους και εύκολους τρόπους ώστε οι πελάτες σου να επικοινωνούν και να θέτουν τα ερωτήματα τους εύκολα και γρήγορα.

Επίσης μήν ξεχνάς να συγκεντρώνεις τα στοιχεία των πελατών σου έτσι ώστε μελλοντικά να προωθείς ενημερωτικά newsletter και προσφορές.

Ένα ακόμα σημαντικό στοιχείο είναι να απαντάς γρήγορα στα ερωτήματα των πελατών σου αλλά και με επαγγελματισμό για να κερδίσεις την εμπιστοσύνη τους.

Εάν δείς ότι λαμβάνεις μία ερώτηση πχ για ένα προιόν σου απο πολλούς πιθανούς πελάτες σου τότε θα πρέπει να σκεφτείς σοβαρά να συμπεριλάβεις την απάντηση στην περιγραφή του προιόντος.

Η WebTerior.gr κατασκευάζει ιστοσελίδες και ηλεκτρονικά καταστήματα που κάνουν την διαφορά.Έλα σήμερα κιόλας για να συζητήσουμε την καλύτερη λύση για εσένα και την επιχείρηση σου και το πώς θα κάνουμε το ηλεκτρονικό σου κατάστημα να δουλεύει για εσένα 24 ώρες την ημέρα.

 

WebTerior.gr κατασκευή ιστοσελίδων

internet-security-webterior

Κάθε μέρα μόνο στην Ευρώπη χρησιμοποιούν το internet 250 εκ. χρήστες ανάμεσα τους έμπειροι χρήστες παιδιά και ηλικιωμένοι .Οι τελευταίες δύο κατηγορίες δέν είναι και τόσο εξοικειωμένοι με το internet και αποτελούν τον νούμερο ένα στόχο για τους επιτήδειους.

 

Πολλοί απο αυτούς τους χρήστες πραγματοποιούν ηλεκτρονικές αγορές και μοιράζονται προσωπικά στοιχεία μέσα απο τα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης.Το 70% των χρηστών ανησυχεί για κατάχρηση των προσωπικών τους στοιχείων.Δές εδώ 10 tips τα οποία θα κάνουν την internetική σου ζωή πιό απλή και ακίνδυνη.

 

Tip No1: Σε ρωτάν ; Δέν απαντάς !

 

Επειδή σε ρώτησαν δέν σημαίνει ότι είσαι υποχρεωμένος να απαντήσεις.Άν δημιουργείς ένα λογαριασμό email ή το προφίλ σου στο facebook και σου ζητάν να δώσεις πολλά στοιχεία για εσένα όπως την ηλικία σου πού πήγες σχολείο που δουλεύεις ή και το πραγματικό σου όνομα για να έχεις ένα ολοκληρωμένο προφίλ δέν σημαίνει ότι είσαι και υποχρεωμένος να το κάνεις.

 

Tip No2: Cookies Είναι ωραία μόνο όταν τρώγονται !

 

Σιγουρέψου ότι αποθηκεύονται cookies στον υπολογιστή σου μόνο απο sites τα οποία εσύ επιθυμείς.Ρύθμισε τον browser σου να μην αποθηκεύει cookies από άλλες τοποθεσίες.

Ετσι είσαι ακόμα πιο ήσυχος πώς τα στοιχεία σου και οι προτιμήσεις σου δέν θα πέσουν σε ξένα χέρια.

 

Tip No3: Κωδικός και όχι διαβατήριο !

 

Σιγουρέψου ότι οι κωδικοί σου είναι ασφαλής και δέν αποτελούν διαβατήριο για τους επιτήδειους.

Μήν χρησιμοποιείς τον ίδιο κωδικό παντού και πάντα να χρησιμοποιείς συνδυασμό γραμμάτων και αριθμών.

 

Tip No4: Πρίν ανεβάσεις κάποια φωτογραφία σκέψου το.

 

Προσπάθησε για λίγη ώρα να δείς πόσες πληροφορίες μπορείς να βρείς για ένα πρόσωπο στο facebook.Προσωπικά στοιχεία φωτογραφίες και προτιμήσεις είναι μόνο λίγα απο αυτά.Απο την στιγμή που θα ανεβάσεις μία φωτογραφία σου δέν έχεις κανέναν έλεγχο για το πώς αυτή θα χρησιμοποιηθεί απο τρίτους.

 

Tip No5: Κράτα τις πληροφορίες για εσένα κλειδωμένες !

 

Τα κοινωνικά δίκτυα είναι ο πρώτος προορισμός για αυτούς που θέλουν να βρούν τα προσωπικά μας στοιχεία.Έτσι αφιέρωσε λίγο χρόνο για να ρυθμίσεις το προφίλ σου και να το κάνεις ασφαλές ώστε να ελέγχεις μόνο εσύ ποιος θα βλέπει τις πληροφορίες για εσένα.

 

Tip No6: Κλείσε την πόρτα πρίν ανοίξεις μία καινούργια.

 

Μόλις ολοκληρώσεις μία συναλλαγή με την τράπεζα σου ή μόλις ολοκληρώσεις την περιήγηση σου στο facebook θυμήσου να αποσυνδεθείς .Θα άφηνες ποτέ το βράδυ το αυτοκίνητο σου ξεκλείδωτο ?

 

Tip No7: Μήν επιτρέπεις σε τρίτους να χρησιμοποιούν το wifi σου !

 

Ποτέ μα ποτέ μήν αφήνεις το modem σου χωρίς κωδικό και σε τακτά χρονικά διαστήματα να αλλάζεις κωδικό.Υπάρχει η περίπτωση κάποιος ο οποίος είναι συνδεδεμένος με το modem σου στο internet να πραγματοποιήσει μία παράνομη πράξη.

 

Tip No8: Ασφάλεια ένας δρόμος διπλής κατεύθυνσης

 

Έχεις πάρει όλα τα μέτρα ασφαλείας αλλά τα site στα οποία καταχωρείς τα στοιχεία σου είναι της εμπιστοσύνης σού ? Πάντα να διαβάζεις τους όρους χρήσης πρίν εγγραφείς σε κάποιο site.

 

Tip No9: Ελαχιστοποίησε τις απώλειες.

 

Όταν αγοράζεις απο το internet χρησιμοποίησε την χρεωστική σου κάρτα και όχι την πιστωτική σου ή μία προπληρωμένη κάρτα.Έτσι σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά θα έχεις γλυτώσει τα χειρότερα !

 

Tip No10: Να ελέγχεις τακτικά τους όρους χρήσης των υπηρεσιών στις οποίες γράφεσαι

 

Επειδή διάβασες τους όρους σε μία υπηρεσία ή ένα κατάστημα πρίν εγγραφείς και συμφωνείς με αυτούς δέν σημαίνει ότι στο μέλλον δέν θα αλλάξουν εν αγνοία σου.Πάντα να τους ελέγχεις μετα απο καιρό.