Archives

Εταιρικό Website

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε στο 1998 και στεγαζόταν σε ιδιόκτητο κτίριο, στο 4ο χιλ. Κοζάνης – Κρόκου.

Τον 9/2013 μεταφέρεται στο κέντρο της Κοζάνης, στην οδό Ελ.Βενιζέλου 54, με σκοπό την καλύτερη και ποιο άμεση εξυπηρέτηση των πελατών του.Δραστηριοποιείται σε όλους τους κλάδους ασφάλισης με τις ποιο αξιόλογες και αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρείες.Προσφέρουμε στους πελάτες μας ασφαλιστικά προϊόντα με ποιότητα, αμεσότητα, ασφάλεια και χαμηλές τιμές.Προτείνουμε πάντα την ποιο σωστή και συμφέρουσα λύση σε οποιαδήποτε ασφαλιστική σας ανάγκη.Επενδύσαμε στην τεχνολογία, εκδίδοντας άμεσα το ασφαλιστήριο συμβόλαιο αυτοκινήτου, εξασφαλίζοντας έτσι την άμεση κάλυψη των πελατών μας.

Η WebTerior δημιούργησε την διαδικτυακή παρουσία της επιχείρησης ΔΗΜΗΤΡΗΣ Α. ΚΥΡΙΑΚΟΥ με έδρα την Κοζάνη.

Η εταιρία « ΔΗΜΗΤΡΗΣ Α. ΚΥΡΙΑΚΟΥ » γενιά της πρώην εταιρίας  « Γ. ΜΑΜΑΤΣΙΟΣ- Α. ΚΥΡΙΑΚΟΥ Ο.Ε. » δραστηριοποιείται στο χώρο των ανταλλακτικών γεωργικών μηχανημάτων και αυτοκινήτων για πάνω από 40 χρόνια. Από την ίδρυση μας μέχρι τώρα, ο σκοπός μας παραμένει ο ίδιος. Να παρέχουμε στους πελάτες μας άριστες υπηρεσίες, σε όλο το φάσμα της συνεργασίας μας, δίνοντας ουσιαστική σημασία στις ανάγκες τους. Εκπροσωπώντας τους μεγαλύτερους οίκους όπως : SKF, KOYO, BP, CASTROL , ROFAN ROULUNDS, MAG1 lubricantsgreaseschemicals, MANN FILTER, παρέχουμε στους πελάτες μας προϊόντα στις καλύτερες τιμές. Κλείνοντας, επιθυμούμε να σας διαβεβαιώσουμε , ότι θα βρισκόμαστε πάντα δίπλα σας ώστε να αισθάνεστε  ασφαλείς και αισιόδοξοι για το μέλλον.

Μέσα απο τον ιστότοπο ο επισκέπτης μπορεί να επικοινωνήσει γρήγορα με την επιχείρηση και να μάθει περισσότερα για αυτή τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της.

sefdym_screen2 sefdym_screen1

Σύλλογος Εκπαιδευτών Φροντιστών Δυτ. Μακεδονίας

Κεντρικός στόχος είναι η βελτίωση της παιδείας στην Ελλάδα και η γενική αναβάθμιση των υπηρεσιών εκπαίδευσης που προσφαίρονται σε όλους τους τομείς.

Ομαδική διδασκαλία αναπτύσσει άμιλλα και ο μαθητής μαθαίνει τόσο απο τον δάσκαλο όσο και απο τους συμμαθητές του.

Βρές μας επίσης και στα κοινωνικά δίκτυα για να μάθεις περισσότερα για εμάς.

http://sefdym.gr/

Η Στέγη παιδιού Κοζάνης « Ο Άγιος Στυλιανός», αναγνωρίστηκε επίσημα ως Σωματείο και πήρε νομική υπόσταση το 1960 με την υπ’αρίθμ. 529/1960 απόφαση του Πρωτοδικείου Κοζάνης, στην πραγματικότητα όμως είχε ξεκινήσει δέκα χρόνια περίπου νωρίτερα το θεάρεστο έργο της. Κάτω από την έμπνευση και καθοδήγηση του τότε ιεροκήρυκα της Μητροπόλεως Σερβίων και Κοζάνης κ. Αποστόλου, πολλά από τα κατοπινά μέλη της είχαν αναπτύξει έντονες φιλανθρωπικές δραστηριότητες και μεγάλη δράση.

Η webterior.gr δημιούργησε το site της liked.gr

Το liked.gr είναι ιδανικό για κάθε επιχείρηση καταναλωτικών αγαθών όπως καταστήματα ηλ.συσκευών,παντοπωλεία,βιβλιοπωλεία κτλ.Δές την γνώμη των πελατών σου και άκουσε τις προτάσεις τους σε πραγματικό χρόνο,εντόπισε και δώσε λύση άμεσα στα προβλήματα.

Το νέο site του velvetcafe είναι έτοιμο και απο σήμερα μπορείτε μέσω του velvetcafe.gr να ενημερώνεστε για τις τελευταίες ειδήσεις σε πολιτική και τεχνολογία καθώς και να πέρνετε μέρος στο chat του velvetcafe.gr γιατί είμαστε όλοι μία μεγάλη παρέα !

Δές το site του Velvet Cafe πατώντας [button_round color=”blue” url=”http://velvetcafe.gr/”] εδώ [/button_round]

Σύντομα θα ξεκινήσουν διαγωνισμοί μέσω του velvetcafe.gr γιαυτό να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά.

Το Velvet Cafe το πιό hot spot της πόλης που θα σας προσφέρει ζεστές στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης.Ελάτε στην παρέα μας να απολάυσετε τον καλύτερο καφέ την μπύρα ή το ποτό σας !

Πλήθος επιτραπέζιων παιχνιδιών καθώς και playstation είναι στην διάθεση σας για ατέλειωτες ώρες διασκέδασης.Πρόσβαση στο internet και πολλές ακόμα εκπλήξεις περιμένουν να τις ανακαλύψετε στο Velvet Cafe !

Το γραφείο γενικού τουρισμού travellingtheworld.gr Στέφανος Λόγας που βρίσκεται στην πόλη της κοζάνης απο το 1980 προσφέρει υπηρεσίες ταξιδίων και εκδρομών στην ελλάδα καθώς και στο εξωτερικό,προχώρησε ένα βήμα πιο πέρα δημιουργώντας παρουσία στο internet με μοναδικό σκοπό να μπορεί να εξυπηρετεί καλύτερα τους πελάτες του.Μέσα απο το travellingtheworld.gr ο χρήστης μπορεί να ενημερώνεται για πληροφορίες που αφορούν την εταιρεία για χρήσιμες πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζουμε όλοι όταν ταξιδεύουμε να δεί φωτογραφικό υλικό απο παλιότερες διοργανώσεις ταξιδίων αλλα και να ενημερωθεί για τα ταξίδια και τις εκδρομές που πρόκειται να πραγματοποιηθούν στο μέλλον.Το ταξιδιωτικό γραφείο γενικού τουρισμού travellingtheworld.gr προσφέρει επίσης και οργανωμένες εκδρομές σε συλλόγος και σχολεία.

Η WebTerior.gr δημιούργησε για πελάτη της και για τους λάτρεις του στοιχήματος και των μεγάλων αποδόσεων το PersonalTipster.gr

Ο χρήστης έχει την δυνατότητα να δεί live όλα τα σκόρ καθώς και τις αποδόσεις των παιχνιδιών να διαβάσει ειδήσεις προγνωστικά και αναλύσεις για όλες τις προβλέψεις.

Επίσης υπάρχει η δυνατότητα σε ανερχόμενους tipsters να μπούν σε διαγωνισμό όπου στο τέλος της χρονιάς θα βραβευτούν οι καλύτεροι και ποιός ξέρει μπορεί να γίνουν και αυτοί tipsters του PersoalTipster

Chat για όλους εύκολη επικοινωνία δυνατότητα επεξεργασίας του προφίλ απο τον χρήστη είναι μόνο μερικές απο τις δυνατότητες που σας προσφέρει το PersonalTipster.gr

Το newzz.gr είναι ένα ειδησεογραφικό site το οποίο ανανεώνεται συνεχώς προσφέροντας στον χρήστη τις τελευταίες ειδήσεις απο την ελλάδα αλλα και απο όλο τον κόσμο.Μερικές απο τις θεματολογίες τις οποίες περιέχει είναι αθλητικά,πολιτική,lifestyle,τεχνολογία και κάθε τι που είναι ενδιαφέρον.Ενημερωθείτε για τις τελευταίες εξελίξεις μόνο απο το newzz.gr !

To euryfasma.gr αποτελεί το επόμενο βήμα της ΑΜΚΕ και είναι η συνέχεια μίας προσπάθειας 11 νέων και δραστήριων ανθρώπων οι οποίοι συγκρότησαν μια ομάδα με σκοπό την προσφορά στα εκπαιδευτικά , κοινωνικά και πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας- την Κοζάνη.

Το site αποτελεί ένα ακόμα τρόπο για μεγαλύτερη προσφορά και ενημέρωση.Το site θα ενημερώνεται απο τα μέλη της ΑΜΚΕ με οτιδήποτε νέο.